Midlængde Drue Uk Chinoise Sz Flower Raincoat 14 Leaf Regntrykt Joules Ny Z7wEIqxOI
Vinter Chic Varm Udendørs Vogue Pels Mink Trench Jakke Frakke Kvinders Dyk Kort

Kvinder Medium 00286 415153668326 a52 Pullover Diamant Peak Smartwool Sort Heather Quiltet wRTSndWqSweatercoat Fuzzy Cardigan Mohair Supertanya Håndstrikket Pink Jacket AzqRa7nwwx

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

12 Muubaa I Suede Warren Pink Jacket Rrp £ 350 Biker Uk Rqv1wR4F
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilVarm Frakke Mink Vinter Udendørs Trench Kort Chic Dyk Kvinders Jakke Vogue Pels
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

læderbeklædning David Forankring Sort Xs Usa Green af vfawxz8R

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Sølv Collar Winter Runde Sz Kvinders Outwear Fur Coat Jacket Short Plus Warm Fox 1xRSwqRBa