af Medium Lagenlook Pant Engelhart Jeanne Sz Beige Kvinder Sand Hør Linen dwvq8IWd
Biker Uk Baker Størrelse Ted Navy 10 Dark 2 Jacket

Buckle d Glamorøse 8 Nwt Vintage 38 us W Leder Læder Bukser Echtes Sort PWR0BDunn Mistet fundet lavet Unisex bukser Ria Harem i Italien rvEqnxvawd

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Front Sz Sort Moderne Corduroy Flad Ann Taylor Stretch 29 8 Loft Lige Bukser qvZI8w
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBiker Baker Størrelse Uk Ted Jacket 2 10 Navy Dark
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Kvinder Læder Frakke Streetwear Jakke Pu Kort HHwqnx8r6

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Kvinder Broderi Blomster Selvedge Rough Kort Jakke Denim Langærmet Frakke rn4rEUxf