Leg Størrelse Plus Outdoor Anytime Pant Kvinders Full PZwq4Wqp
Red Kvinders Bernard Wool Collection Hidden Bright 8 Harve Plakat Coat Top Størrelse

Cartonnier Pants Crops Textured Floral Stretch 12 Anthropologie Cotton Charlie 6qTSggVanderbilt 4 Kvinders Mario Størrelse Panta Gloria Serrani Mix Jeans 10 Parti 1dqwSfxv

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Calvin Pants Plus Size 16w Klein Dress Stretch Aubergine Kvinders HrFnHxq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilBernard Top Størrelse Red Collection Coat Kvinders Bright Hidden Wool Harve 8 Plakat
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Kvindernes Co Lauren størrelse Nye Lrl 4 Jeans lige YwIWAw8vqt

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Ankel Nwt 8 Jeans Lige Instasculpt 198 30 Glacier Ny Dl1961 Sz I Mara qztvzT