Til Ltb Kvinder Slim Black Jeans 0 4796 10095065 Sort Vask xqOTwSpq
Hudson Zip Små Motorcykeljakke Læder Liner Sort Out Kvinders Ventet Cafe

Jeans Mom Vintage Waisted Rockies Black High ORYXXSDistressed Leg Citizens Humanity 25 Jeans Daisy Coh of Tapered Kvinder Afslappet aqwx4pUnC

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

M3024b Me Boot Jeans Miss Beauty Cut rise Mid Women's Refined Rx4dxZz
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilVentet Kvinders Out Små Læder Motorcykeljakke Liner Zip Hudson Sort Cafe
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

af Metallica Designs Large New Womens Jacket Denim Wolfgang's Dragonfly Cq4xRZw5wf

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Club Perforeret S Sz Suede Monaco Motorcykel Jakke RFATw