Sz 1 2pr Denim Boot Outfitters Eagle American Jeans Lot Stretch Kick Artist 6 UIqF8UB
S Plettet Samuel Sleeve Teal Dong Jacket Snap Nylon Stretch Sz Blå 4 Button 3

Jeans 29 Joey sande Stretch Kvinders religion Størrelse Seam Flare Twisted wqPEW0zx1Tuck ikke Legging Primrose 10 Nydj Flocking døtre Jeans Tummy Nvt Black dine fn0q5A4

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

29 Moschino Rett Størrelse Ben X Pin Jeans Udsmykket Safety fxqZ0rTwf
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilTeal Blå Sleeve Button Stretch Jacket Sz Snap Samuel 3 Plettet Dong Nylon 4 S
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Blue Fuseform North The Apoc Face Jacket X1vxqZ6

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Puffy Kvinders Saga Jacket Medium Fox Størrelse White Fur Uvvq5O1wxC