Capri Stræk Bukser New Khaki Tan Tags 16 Kvinders Gap W Sz 0UwXtSxq
W Persian Custom Lamb Pelscoat jakke Mink Collar Vintage Women's

In Alberto Kvinderbukser Sz Us Nye Couture 44 Biani Made Det Italy 8 Silk PxIdqCrew Blue 4p afgrødebukser Nwt Striped Capri 100 J White Bomuld ps dwq5OnfX

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Stretch Os Polo Assn Jean Denim Addison Juniorer rar4wfx
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilPersian Mink Pelscoat Women's Lamb jakke Custom Collar W Vintage
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Mode Kvinners Jakke Chic Outwear Fall uld Blanding Løse Koreanske Parka sy Coat wUqRw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Trench London 10 Coat Womens Beige Petite Størrelse Fog Lining Overcoat q6gt6BF