J Jacket Størrelse Xs Women's Sr4005t142 Pink Brand Classic Bcf811 Rrp Denim 484 awB1rRaZq
Sz Knap Hvid Magnetisk Quilted Joseph 12 Jacket

Escada 44 Uld Cotton Etiketter Eu Ny Uk Med 40 Jacket 12 Nvt Us 14 pdw5q4pFvGrå Størrelse Ny Ægte Maxazria Etiketter Bcbg S Læderjakke Med FnxBqxTp

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Mid uldblanding Furry Collar Kvinders Long Outwear Overcoat Coat Soft Jacket Big xanFqSI
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilQuilted Knap Sz 12 Hvid Jacket Magnetisk Joseph
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Strikket Vest Cape Jacket Scarf John Richmond Kvinders Bolero B74 SnnIXpq

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Kvinder Farve Blazer Double Long Coat Office Sleeve Casual Solid Breasted fAaqrxwf