Bomuldsbåndet Bøhmen Etnisk Fur Fodring Faux Kravehættejakke Kvinders wEqFHw
Rivet Black S m Poncho Blush Størrelse

Blanket Collar Sjal Woolrich Womens Aztec Southwest Indian Meidum Vintage Wool qI1R4xPwIWinter Trench Warm Coat Outwear Fur Ladies Langærmet Thicken Womens Jacket 5f7q0B

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

stk Bukser Ny Top Kunst Fugl Mackie Jakke Slidbar 2 Kvinder Størrelse Bob L Stor wUUPaq
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilStørrelse Poncho m Blush Black S Rivet
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Formal Tweed Runway Coat Blazer breasted Uld Dobbelt Kvinders Fashion Chic Jacket 8FwqXw

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Uld Jacket M Letterman Academic Dakota Rød Coat Vintage 1985 Læder Band S RTYqWU