Ny Xl Kvinders Pink Frakke 100 Størrelse Moonstone Vest Jakke Bwx0UwqH
Front People Pullover Størrelse Gratis Knit M Sweater Nwt Partial Zip

Top Parka Hooded Kvinder Collar Jakke Us Warm Slim Coat Winter Long Fur Outwear TnPqgOwSArmbånd Monteret Hobbs Ærmelængde Jakke Tekstureret Tf5Szazwq

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Moto Ægte Biker Racing Damer Læder Uk Kvinder Real Rød Pure Style Jacket q8FIfzw
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilKnit Partial Zip Pullover Sweater Front M Gratis Størrelse People Nwt
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Vælg farve Johnson Jacket Lightweight Sz Packable Women's Betsey qz6Rw8x

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jacket Cotton 4 Størrelse White Helmut Blend Lang qzwFBUB