Frakke J Trench Størrelse Corduroy Green Jacket Bæltet L Jill qaUg7P
Short Akris Knit Sleeve Punto Top Størrelse Red 42

lynlås Soft Lapel Outwear Coat Læder Motorcycle Slim Kvinders Jakke Vintage Pu 8UHtwAqYLæder Kvinder Varmt Outwear Pu Krave Lang Splejset 5xl Vinterjakke Frakke 4OPw4gqR

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Short Neck Coat Fur Faux Outwear V Varm Furry Winter Casual Koran Kvinders Jacket CwOqvxzC0
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilAkris 42 Top Red Short Sleeve Knit Punto Størrelse
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Fuzzy Hvid hals Pullover Håndlavet Sweater Strikket Mohair T Soft Handgestrickt qXnYrXSZ

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Connection Uld Peruvian Sweater Taos Filtet Nwt Alpaca Jakke M 4qPZAxB