Tænk ægte Mink Coat Long Fur Varm ægte Soft Kvinders Casual 6Z0dwq16
Kvinder Damselle Læder M Isoleret Medium Usa Brun Thermolite Frakke Vintage

Mongolian Trench Outwear Fur Flurry Plush Real Coat vinter Jacket Kvinders Lamb 78ETwJakke Stilfuld Størrelse M Puffer Kvinder Trækul Vinter Down Vestercoat Nautica zn8txcWUgg

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Overcoat Varm Kvinder Fashion Parka Hooded Loose Hot Frakke Jakke Lang HxqrqEw4X
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilThermolite Brun Frakke Usa Vintage Kvinder Isoleret Læder Damselle Medium M
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

It Coat In Breasted Brun Double Quiltet 8 Made os Italy Læder Trussardi 42 gq5zTw0

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jacket Female Marc Down Lightweight Andrew Packable xOzfqUX