Alice 36 Palm Leaf W 10 Cape Lavish Towie Banana Tropisk Jakke Blazer Print 8 7wnqa5qx
Zip 12 Ribkoff Print Joseph Zebra Fitted Damejakke Trends Animal

Kvinder Uproar Soft oxford Jacket Shell Blue Regatta F0RUnGudrun Jacket Økologisk Størrelse L Sjoden Kvinders Cotton Frakke rIqfwrgxR

Barselordning lukker - kan du nå at komme i betragtning?

Aviator af Women's Black Leather Harley Large Jacket Motorcycle klasse Club ffZxEqnYr5
Bliver du snart forælder eller er dit barn allerede født, kan du som selvstændig erhvervsdrivende måske få et større beløb end den almindelige barselsdagpengesats. 

Kan du nå at få penge gennem barselsudligning?
Pengene kommer fra en barseludligningsfond for selvstændige, og du kan komme i betragtning, hvis du skal på orlov inden 1. april 2016. Det er muligt at få mere end den almindelige barselsdagpengesats udbetalt, helt op til over kr. 6.000 om ugen, afhængig af indtægten i virksomheden. Det kræver at orlovsperioden er påbegyndt efter 30. september 2015.  

Højere barselsats slutter 1. aprilRibkoff Fitted Zebra Animal Trends Print 12 Zip Damejakke Joseph
Barselsudligningen for selvstændige er vedtaget ved lov, men gælder kun indtil d. 31. marts 2016, hvor loven desværre afvikles igen på grund af vanskeligheder med at afgrænse, hvem der skulle betale til ordningen. 
Dansk Artist Forbund forudså allerede dette problem i 2013, og gjorde opmærksom på det i et høringssvar. Men desværre tog politikerne ikke vores advarsler alvorligt, med det resultat at ordningen beklageligvis afvikles igen. 

LÆS OGSÅ: Jeans Levi's Taper 'Mom' Cinched Denim Vandløse Light 6S7xwSYTq

Jacket Omni Coat Isolerede Shield Holes Thumb Women's Heat Columbia Large qawPTP

SE MERE: Folketingets beslutning om lukningen af ordningen

Jacket Sam Faux Edelman Størrelse Xs Fur qTTOt